top of page

گزارش اختصاصی - پرونده جنایات بین المللی آلمان



تحقیقات مستقل در مورد فعالیت های تروریستی و جنایات جنگی آلمان پس از این آغاز شد که اثر انگشت آلمان در کشتار مردم افغانستان توسط تروریسم و ​​تلاش برای سبوتاژ حکومت پیشین افغانستان در سال 2017 شناسایی شد.


در سال 2022، کارشناسان شرکت امنیتی خصوصی AFG به معلومات دست یافتند که تهدیدات امنیتی فوری ناشی از عناصر مشکوک آلمانی در افغانستان را شناسایی کردند. در 21 جولای 2022 برای شناسایی دقیق و از بین بردن سریع تهدید، یک قرارداد امنیتی هوشمند بین AFG و وزارت دفاع افغانستان ایجاد شد که هر دو طرف توافق نامه را مکلف به نظارت بر فعالیت های جبهه مقاومت (NRF)، داعش، بنیاد آقاخان، لیوای فاطمیون، القاعده، کمیته صلیب سرخ، سازمان ملل و سوئیس کرد. در نتیجه، تهدید در همان سال سرکوب شد و یافته های مهم بررسی های امنیتی پرونده در این گزارش گنجانده شده است.


با یک نگاه به اسناد از عملکرد آلمان و بطور مثال به یک تصویر از اولاف شولز صدر اعظم آلمان به سادگی متوجه رابطه آن با مرکز اسلامی هامبورگ میشوید.

مسجد هامبورگ یک مرکز مستقیم فعالیت‌های جمهوری اسلامی و از ساختارهای محلی گروه تروریستی حزب الله در آلمان است که در سال 1965 تاسییس گردیده بود.


نفوذ به مراحل و منابع تصمیم گیری در حکومت پیشین و طالبان توسط آلمان و سازمان ملل حاکمیت قانون و آزادی را در برابر امنیت ملی افغانستان تضعیف و تهدید میکرده است. بخشی از جرایم آلمان در برابر افغانستان جعل هویت رهبری طالبان توسط یک کارمند موسسه آلمانی شلترناو با هدف سوء مدیریت، کنترل عقاید طالبان به سمت ترویج، عادی سازی آپارتاید جنسیتی در جوامع افغانستان و به انحراف کشانیدن افغانستان از مسیر توسعه، ثبات و امنیت پایدار بوده است. به همین شکل آلمان از طریق یک مرکز اسلامی در فرانکفورت عقاید و عملکرد احمد مسعود در برابر افغانستان را سوء مدیریت میکرده است. از سوی چندین سازمان شبه امدادی همچون سازمان ملل، شورای حقوق بشر، دیدبان حقوق بشر و عفو بین الملل مورد شناسایی و تحت تعقیب قرار گرفته است که با مشارکت در فعالیت های هراس افکنانه آلمان در نسل کشی هزاره ها و دیگر جرایم ارتکاب یافته در افغانستان مشارکت داشته اند.


یافته های امنیتی سال 2023 موسسه شلترناو را بعنوان یک سازمان تروریستی در شمال مرکزی آلمان (شهر براونشوایگ) شناسایی کرد که از طریق مرکز اسلامی هامبورگ و پایگاه تروریسم در قم بعنوان عامل اصلی حملات یازدهم سپتمبر سال 2001 توسط دولت آلمان پشتیبانی گردیده بود. پرونده جرایم سازمان شبه امدادی آلمانی که از سال 1970 در افغانستان فعالیت داشته شامل طراحی درگیری های نظامی داخلی، بحران مهاجرت، فعالیت در برابر سیستم آب آشامیدنی در افغانستان، نفوذ به سیستم تحصیلات در افغانستان، نسل کشی افغان ها و دیگر جرایم گسترده است.


تمویل مالی تروریسم توسط سازمان های شبه امدادی و بانک های آلمان حملات هراس افکنانه در نقاط مختلف افغانستان و کشورهای منطقه را تقویت میکرده است. شبکه های آلمانی و مرتبط با آن در این مدت تلاش داشته اند خشم مردم از عملکرد آلمان و افزایش سطح آگاهی در مورد آن را برای جنگ افروزی به دوش دیگران تبدیل کنند زیرا یک هرج و مرج همچون آنچه در آگوست 2021 در افغانستان و فبرویه 2023 در برلین رخ داد برای شبکه های غیرقانونی عمدتا خارجی فرصت سرقت آرشیو های امنیت ملی همچنین جابجایی و دستکاری اسناد و معلومات که نهادهای امنیتی افغانستان در جستجوی آن یا مسئول حفاظت از آن هستند را فراهم میکرده است تا اینگونه منابع ارزشمند را از دسترس یک حکومت قانونگرا در افغانستان و پروسه های شفاف مطالعات امنیتی نهادهای AFG دور نگه دارد.


بخش مهم از جرایم آلمان شامل تولید و ترویج معلومات نادرست است که با رویکرد هراس افکنانه برای اهداف گوناگون از جمله سبوتاژ درک مردم افغانستان از واقعیت ها، ترویج افغان هراسی، سوء استفاده از شهروندان و جوامع افغان بعنوان ابزار برای فعالیت های جرمی و هراس افکنانه، محدودسازی ارتباطات بین افغان ها، ایجاد موانع فکری بین شهروندان افغان و یک آینده روشن، ترویج ناامیدی، معرفی و ترویج جایگزین های جعلی و غیرمرتبط، همچنین پنهان سازی جرایم همچون نسل کشی ها و دیگر جرایم که بعنوان جنایت در برابر انسانیت صورت میگرفته است.


برای معلومات بیشتر این سند را مطالعه کنید.







Comments


bottom of page